UNIVERSITY SPIRU HARET

USH

Universitatea Spiru Haret, fondată în 1991, este cea mai mare universitate privată din România. USH prin centrul său USH Pro Business este principalul fondator și coordonator a 2 consorții naționale de clustere - Inter-Bio (agro-ecologie) și Wallachia Hub (produs organic, inginerie, producție, patrimoniu). În 2018, USH a co-fondat și gestionat DIH Smart eHub. În 2019, USH a fost implicată în crearea WEH, ca o extindere a consorțiilor de clustere regionale, de unde și capacitatea sa de a furniza servicii de tip DIH.

UNIVERSITATEA DE PETROL-GAZE DIN PLOIEŞTI

UPG

Universitatea de Petrol-Gaze din Ploieşti a fost înfiinţată în 1948. Cele cinci facultăţi ale UPG sunt axate pe activităţi de cercetare precum şi pe consolidarea relaţiei cu ecosistemul antreprenorial regional (UPG este deja membru în 3 clustere). Personalul UPG are experiență în tehnologii digitale (detectarea sau prezicerea apariției întreruperilor proceselor industriale și a întreruperilor instalațiilor, evaluarea criticității acestora pentru atingerea performanței operaționale planificate și a riscurilor pentru siguranță și integritatea instalației, profilare AI și previziune exactă a cererii, învățare automată, învățământ automat Date, Analiza soluțiilor software avansate pentru optimizarea proceselor industriale). Această expertiză a fost aplicată în proiecte și dezvoltată împreună cu companii.

DANUBE ENGINEERING HUB

DEH

Danube Engineering Hub este o organizație de cluster situată în RSM, Ploiești, cu rol activ în DIH. DEH conectează și armonizează interesele întreprinderilor, cercetării, administrației și entităților catalizatoare, în domenii precum formarea, internaționalizarea și noi competențe. DEH a dezvoltat experiență în inteligența inginerească și modelele de afaceri de inginerie digitală. DEH se concentrează pe abilitățile viitoare legate de „inginer digital” care lucrează în întreprinderi mai automatizate și utilizează modele de gemeni digitali.

APTE – ELINCLUS CLUSTER

APTE ELINCLUS

Clusterul APTE-ELINCLUS este reprezentat de companii IMM-uri implicate în dezvoltarea de produse electronice în diverse domenii, precum: telecomunicații, sisteme inteligente, automatizare, monitorizare și control, măsurători de înaltă precizie - desfășurarea de cercetare, dezvoltare și inovare concretizată în brevete. APT dispune de o infrastructură notabilă pentru dezvoltarea de produse electronice inovatoare precum și consultanță tehnologică - echipamente și software pentru modelarea, simularea și proiectarea modulelor electronice de complexitate mică și medie.

TECHNOLOGY ENABLED CONSTRUCTION CLUSTER (TEC)

TEC

Clusterul de construcții cu tehnologie activată: clusterul reunește organizații din sectorul privat, mediul academic și de cercetare, mediul asociativ și mediul public, concentrate pe creșterea competitivității prin inovare, co-creare și integrare de-a lungul lanțului valoric în industria construcțiilor.

HEVECO SRL este o firma de inginerie infiintata in anul 2004, cu sediul in Ploiesti. Activ în: arhitectură, inginerie, alte servicii profesionale, științifice și tehnice, servicii de sprijin pentru afaceri, închiriere și leasing de echipamente auto, închiriere de bunuri de larg consum. Activități principale: inginerie, topografie, urbanism, servicii geospațiale, cartografiere, management de proiect GIS, management de construcții, dezvoltări.

UNBOX MANAGEMENT SOLUTIONS

ezgif.com-gif-maker

Unbox Management Solutions este o companie de tehnologie și consultanță înființată în 2019, oferă servicii inovatoare de management și consultanță în afaceri de cea mai înaltă calitate și dezvoltă produse tehnologice cu aplicabilitate pe piață în domeniul TIC și al digitalizării. Are experți cu o vastă experiență tehnică și de afaceri.

Audit SRL este o companie de consultanta infiintata in anul 1999. AUD asista companiile in construirea strategiilor de piata, dezvoltarea planurilor de afaceri si de produse, campanii de marketing si comunicare end2end, reporting & controlling financiar creativ, fiscal & contabilitate, Proiecte de Restructurare HR, Extindere.

ENCORSA SRL este o companie care permite companiilor să găsească și să stăpânească mixul potrivit pentru transformarea digitală, cu soluții robuste pentru procese de hiper-automatizare care reunesc RPA, BPM-uri Low-Code și chat-boți echipați cu AI. Împreună, toate cele trei tehnologii se comportă ca un spațiu digital în care oamenii și roboții software lucrează împreună. Misiunea sa este de a ajuta companiile să reziste într-o lume în schimbare rapidă, prin implementarea de tehnologii inovatoare, cum ar fi procese automate sau fluxuri de lucru.

KOGNITIVE MANUFACTURING TECH SRL

KFACTORY

Kognitive Manufacturing Tech SRL este un start-up fondat în 2020 și a dezvoltat o platformă dedicată de automatizare a proceselor de afaceri Industry 4.0 SaaS pentru industria de producție. Aceasta este o soluție inovatoare, deoarece crește performanța și sustenabilitatea unei companii. De asemenea, contribuie la optimizarea proceselor operaționale și la îmbunătățirea abilităților digitale.

Greentronics SRL este un IMM fondat în 2007, oferă servicii de digitalizare pentru mediul de birou și este autorizat de Agenția Națională pentru Protecția Mediului ca transport de deșeuri și unitate de tratare DEEE. GRE are experți în reciclarea și reutilizarea DEEE, economia circulară și serviciile de digitalizare a proceselor de afaceri.

BEIA CONSULT INTERNATIONAL SRL

BEIA

BEIA CONSULT INTERNATIONAL SRL este o companie de tehnologie infiintata in 1991. Are o infrastructura de calcul compusa dintr-o platforma cloud distribuita. Compania are o rețea de telecomunicații pentru dezvoltarea și testarea aplicațiilor și un server de telemetrie de monitorizare la distanță cu software de management pentru vizualizarea, procesarea și distribuirea informațiilor. BEI rulează o platformă de inginerie concomitentă, în timp ce serverul de telemetrie IoT este bazat pe web, deservește mii de clienți și procesează informații de la mii de senzori.

BUCHAREST PROMO ROBOTS

Robots

Bucharest Promo Robots este o companie de tehnologie, fondată în 2017. Promovează și integrează soluții de robotică, automatizare și IoT în România și pe piețele internaționale. Organizația oferă servicii de sprijin pentru transformarea digitală, cum ar fi creșterea gradului de conștientizare cu privire la potențialul automatizării și la aspectele și provocările sale etice. Compania este foarte implicată în automatizarea și digitalizarea domeniului agricol, fiind unul dintre membrii fondatori ai Green Rural HUB – un loc fizic dedicat trainingurilor în agricultura de precizie. Compania este, de asemenea, membră a euRobotics – rețeaua europeană pentru robotică civilă, iar CEO-ul său este membru al consiliului de administrație și membru al Alianței AI.

Compania OMEGA Trust SRL se remarcă în mediul de afaceri ca un puternic concurent pe piața de consultanță TIC și audit de securitate a informațiilor. Contribuția sa la WEH va fi pe evaluările de evaluare a riscurilor de audit IT, teste și rapoarte de securitate cibernetică IT, consiliere pentru granturi pentru sprijinirea dezvoltării TIC.

INTEGRISOFT SOLUTIONS

INTEGRISOFT

Integrisoft Solutions a fost fondată în 1999, are un portofoliu de soluții software performante și inovatoare care acoperă o gamă largă, adaptativă de necesități: implementare, procesare date, analiză de afaceri, dezvoltare software, suport și întreținere, training, consultanță, servicii post-implementare. , etc.

PETAL S.A. – CERMAND

PETAL

Petal SA - CERMAND este o companie de tehnologie înființată în 1992. Este unul dintre cei mai cunoscuți producători de unități petroliere și de echipamente pentru câmpuri petroliere pentru diverse condiții geografice de climă și mediu, echipamente și piese de schimb realizate pentru forarea petrolului și gazelor de cariere. și extracție. În calitate de coordonator al clusterului CERMAND, clusterul de energie regenerabilă Marea Neagră și Dunăre catalizează un grup de membri din industrie, cercetare și administrație pentru a coopera în domeniul energiei verzi și eficienței energetice pentru a oferi un pachet cuprinzător de servicii durabile și competitive: furnizarea de consultanță , dezvoltarea de proiecte comune, schimbul de experiență dintre membrii clusterului, sprijinirea intereselor comune ale membrilor și dezvoltarea propriilor structuri de formare la nivel înalt.

INPULSE SRL

INPULSE

InPulse SRL a fost fondată în 2005 și este specializată în principal în sprijinirea inovației și internaționalizării IMM-urilor. Acesta acționează ca reprezentant oficial al Târgului de la Leipzig (din 2007) și Nurnberg (din 2008). Tt a organizat participarea companiilor românești la numeroase târguri internaționale de TIC și industrie, cum ar fi Hannover Messe, CEBIT, Systems etc. Din 2008, InPulse acționează ca punct regional al EEN.